Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Het Slimste Bedrijf van Assen

Lionsclub Assen Drentsche Aa organiseert op 15 april 2020 ten bate van een goed doel een pub quiz waarbij u onderling kunt uitmaken wie de titel “Het Slimste Bedrijf van Assen 2020” gaat winnen.

De opbrengst gaat naar de organisatie van het jubileumfeest “65 jaar Van Boeijen”, een feest voor alle bewoners en cliënten.

Men verwacht zo’n 2000 feestgangers, dus dat wordt een gezellige boel. De leden van Lionsclub Assen Drentsche Aa willen graag helpen  de organisatie van dit feest tot een groot succes te maken en dit ook financieel te ondersteunen.

De pub quiz.

In twee rondes stellen we aan de hand van verschillende onderwerpen in totaal 60 vragen. Een bedrijf of instelling  kan meespelen met één of meerdere teams van vier mensen. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord wordt “Het Slimste Bedrijf van Assen 2020”. De vragen gaan onder mee over muziek, sport,  geschiedenis en kunst. De presentatie is in handen van Margriet Benak.Na afloop van de quiz zal er voldoende tijd zijn voor een gezellig samenzijn.

Het inschrijfgeld bedraagt € 300 per team. De volledige bijdrage gaat naar het goede doel.

De quiz is op 15 april 2020 bij Pand 17, Stelmakerstraat 17 in Assen.

Programma:

  • 19.30 uur             Ontvangst met koffie
  • 19.45 uur             Instructie
  • 20.00 uur             Start quiz
  • 22.00 uur             Informeel contact.
  • 22.30 uur             Uitslag en prijsuitreiking

Aanmelden:

Via leden van de Lionsclub Assen Drentsche Aa.

Per e mail:          lionsclub.ada@gmail.com

Of                          info@lions-assen-drentsche-aa.nl

Informatie:

Op de facebookpagina Lions Assen Drentsche Aa of op de website: www.lions-assen-drentsche-aa.nl

26 januari 2020